Biciclete

BICICLETE

Mai devreme sau mai tarziu, pentru fiecare biciclist vine un timp cand acesta doreste sa cumpere o bicicleta noua. Fie ca bicicleta s-a stricat, fie pur si simplu te-ai plictisit de bicicleta ta, ori nu ai posedat niciodata o bicicleta, indiferent de caz, apare o problema importanta de clarificat: care bicicleta trebuie aleasa din varietatea de tipuri de biciclete existente?

Fie ca esti adult sau copil, bicicleta este mijlocul perfect de transport si mobilitate, ideala pentru sport si miscare, perfecta pentru distractie, stare de bine si aderarea la un grup pasionat de ciclism. Bicicletele , acopera o gama variata de stiluri si echipari, de la bicicletele de adulti la bicicletele de copii, de la biciclete mtb la  biciclete cross, de la biciclete trekking sau de oras la biciclete pliabile, de la biciclete electrice pana la biciclete de sosea. Bicicletele sunt disponibile pe cadre specifice – biciclete de barbati cat si biciclete de dama, fie ca sunt mountain bike, fie ca sunt biciclete de oras, trekking sau biciclete electrice.

Tot mai multi oameni din orase refuza sa se mai deplaseze mereu cu masinile. Si de ce nu? Sa va deplasati cu bicicleta prin oras este interesant, benefic pentru sanatate,  va ofera ocazia sa vedeti orasul  dintr-o alta dimensiune. Pe bicicleta puteti merge la cumparaturi, la concerte, la scoala, la serviciu – voi decideti.

Inainte de a incepe sa selectati o bicicleta, trebui sa hotarati urmatoarele aspecte legate de pedalare:
•    Determinati-va stilul de deplasare pe o bicicleta. Stilul tau de pedalare va contribui la limitarea gamei de biciclete, si in mod semnificativ va simplifica alegerea bicicletei – vrei o bicicleta oras, bicicleta mtb, bicicleta sosea, bicicleta cross, bicicleta dama, bicicleta barbati, bicicleta pliabila sau bicicleta electrica? Ce faci mai exact cu bicicleta si unde o folosesti cu precadere?
•    Stabileste-ti bugetul. Costul modelelor de baza a bicicletelor de calitate incepe de undeva de pana in 1000 lei, si in functie de echipare, greutate cadru, utilizare, marca etc, bicicletele pot usor depasi suma de 4000 lei – 5000 lei.
•    Apeleaza la consultantii nostri online sau vino in magazinul noastru si testeaza cateva modele de biciclete. Daca nu poti evalua singur cam ce model de bicicleta ti-ar trebui conform nevoilor tale, sau ce masura de cadru ar fi perfecta pentru tine, te sfatuim sa apelezi la consultantii nostri pe Whatsapp pentru clarificarea acestor detalii. Te asteptam si in magazinul noastru de biciclete din Ploiesti,Str.valeni,Nr.26, sa testezi diverse modele si sa vezi care ti se potriveste mai bine.

Exista multe tipuri de biciclete din care tu poti alege.
In primul rand, ar trebui sa intelegi pentru ce iti este necesara bicicleta si cat de mult timp o vei utiliza. Posibil sa vrei sa participi in curse de sosea, in excursii, sa te plimbi prin parc sau cartier, sa faci cascadorii, sa zbori la viteza mare de pe munte sau sa mergi o data pe saptamana la magazin dupa paine. Este clar faptul ca este necesar sa alegi tipul adecvat de bicicleta, conform nevoilor tale!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *